Одеська Аркадія може сповзти у море (ФОТО, ВІДЕО)

У відомій Аркадії в Одесі був зрізаний схил і вирубані дерева

Одеська Аркадія може сповзти у море (ФОТ…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "УСІ", місцеві жителі повідомили, що роботи почалися вчора, 24 грудня. В результаті на схилі було вирубано понад 10 дерев.

Влітку у місцевих жителів почалися серйозні проблеми. Через зсуви будинку почали тріщати, а з проведенням робіт з прокладання дороги їх стан тільки погіршився.

Одеська Аркадія може сповзти у море (ФОТО; ВІДЕО) - фото 1

На місці вже побудували одну підпірну стіну. Ще одна конструкція повинна захистити схил. Однак роботи, вироблені вчора, викликають побоювання як у місцевих жителів, так і у чиновників. Справа в тому, що тут проведена чергова підрізування схилу.

Одеська Аркадія може сповзти у море (ФОТО; ВІДЕО) - фото 2

Зсуви почалися після початку будівництва на березі, яке узаконили зовсім недавно. Роботи викликали обурення місцевих жителів і вони викликали поліцію. На місце також приїхали працівники департаменту муніципальної безпеки.

Був складений акт про незаконні роботах. Сьогодні, 25 січня на місці пройшло виїзне засідання комісії за участю управління інженерного захисту, ДАБК і дорожнього господарства як замовника робіт.

Одеська Аркадія може сповзти у море (ФОТО; ВІДЕО) - фото 3

Заступник начальника ДАБК Руслан Якименко на місці повідомив, що комісія зафіксувала факт підрізування схилу, але встановити бешкетника не змогли, так як до моменту приїзду комісії роботи були припинені. В результаті порушників в ДАБК не знають і продовжують розбиратися.

В даний час роботи не ведуться, але місцеві жителі побоюються, що вони продовжаться. При цьому поки ДАБК тільки запитує проектну документацію, щоб встановити: чи були порушення і в якому обсязі.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme