Негода на Харківщині: в заметах застрягла "швидка" й пару легковиків

У Харківській області рятувальники допомогли вивільнити автомобілі зі сніжних заметів

Про це повідомили Depo.Харків у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області.

За відомостями ДСНС, протягом останньої доби рятувальники три рази залучалися для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили у снігові замети. Було вивільнено два легкових автомобіля та один автомобіль швидкої медичної допомоги.

Протягом минулої доби дороги регіонального та державного значення у Харківській області знаходяться у задовільному стані. Порушень транспортного руху не було. Знеструмлення населених пунктів за добу не було.

Всього з початку зими підрозділи ДСНС залучалися для надання допомоги населенню в подібних випадках 142 рази, було витягнуто 169 одиниць техніки (з котрих 53 карети "швидкої медичної допомоги"), вивільнено 383 людей.

Рятувальники зауважили, сьогодні, 25 січня, в регіоні очікуються пориви північного вітру 15 - 20 м/с. На дорогах ожеледиця. Хмарна погода. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на північний, 7 - 12 м/с, вдень по місту та місцями по області пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 3 - 8° морозу, вдень 1 - 6° морозу. По місту: температура повітря вночі 4 - 6° морозу, вдень 1 - 3° морозу.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme