Начальнику транспортного управління Кащенюку запропонували звільнитися

Депутати постійної комісії з питань транспорту не хочуть нового керівника, адже з Кащенюком у них є певні напрацювання

Начальника управління транспорту Миколаївської міськради Кащенюка попросили звільнитися. Члени транспортної комісії впевнені, що спільна робота за рік зійде нанівець. Про це стало відомо під час комісії сьогодні, 25 січня, повідомляє Depo.Миколаїв

Так, депутат Володимир Євтушенко зазначив, що наразі з'явилася інформація щодо звільнення В'ячеслава Кащенюка: "В мене є така інформація, що пану Кащенюку запропоновано написати заяву та покинути кабінет. І Турупалов новий керівник, чи зможе він представити програму", - розповів член комісії.

Сам начальник транспорту підтвердив чутки, зазначивши, що йому вже не вперше пропонують піти з посади: "Нове керівництво... Це вже було два роки тому назад", - нагадав присутнім Кащенюк.

В той же час Євтушенко зазначив, що зміна керівництва нічого хорошого не прогнозує: "Ми за рік пройшли таку роботу, зробили напевно відсотків 20%, 80% - нічого не зробили. Якщо зараз все спочатку розпочнеться, ми відкотимося на рік назад, в кращому випадку. Це нерозумно", - вважає він.

Також депутат впевнений, що і Кащенюк може продуктивно працювати, головне його контролювати: "До нього ставилися, як до футбольного м’яча. Насправді він знає свою роботу і якщо від нього вимагати роботу, контролювати і організувати, то він буде її робити, як і всі інші…Я розумію, що він можливо не такий (Кащенюк, - ред.), як треба, але що це буде далі", - бідкається Евтушенко

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme