На Вінниччині скоєно напад на місцевого кримінального авторитета

46-річний чоловік отримав поранення, перебуваючи за кермом автомобіля "Лексус"

Як стало відомо кореспонденту Depo.Вінниця з власних джерел, вчора, 24 січня, у Могилів-Подільському неподалік від військкомату стався замах на одного з місцевих кримінальних авторитетів на прізвисько "Меля". Чоловіка поранили у шию.
В обласній поліції підтвердили факт стірлянини в місті. Наразі правоохоронці розслідують замах на вбивство мешканця Могилів-Подільського.

"Вчора до поліції надійшло повідомлення з Могилів-Подільської лікарні про госпіталізацію чоловіка з вогнепальним пораненням шиї. Слідчо-оперативною групою поліції попередньо встановлено, що під час руху автомобіля "Лексус", за кермом якого перебував 46-річний житель Могиілів-Подільського. У нього вистрілив невідомий. Також пострілом було пошкоджено автомобіль", - розповіли у прес-службі поліції.

За попередньою інформацією, постріли були здійснені з мисливської зброї з дробовими зарядами.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство).Проводяться слідчі оперативні заходи по встановленню та притягненню до відповідальності винної особи", - уточнили в прес-службі ГУ НП у Вінницькій області.

Зловмиснику "світить" до 15 років ув’язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme