На Росії диякон і його дружина знущалися, гвалтували і вбили п'ятирічну дочки

У Липецькій області винесено вирок у відношенні подружньої пари, яка протягом півроку знущався над маленькою прийомною дочкою, яка згодом померла від множинних травм

Судом встановлено, що у вересні 2015 року 33-річний диякон, служитель Троїцького храму в селищі Гнилуша, удочерив з корекційної школи-інтернату в Воронезької області п'ятирічну дівчинку з особливостями розвитку, передає Depo.ua з посиланням на uralpolit.

"Прекрасно усвідомлюючи, що вони вимагають коректування з урахуванням психологічного тла розвитку дитини, чоловік разом з 32-річною дружиною виховував дочку за власним методом: протягом тривалого періоду часу беззахисна малолітня систематично піддавалася катуванню та побиття з боку тих, хто ще недавно мав намір піклуватися про неї. У хід йшло все, що тільки потрапляло під руку, будь то дерев'яна палиця, скакалка або таз. Дитячий організм не витримав незліченних знущань, з кожним днем ​​стан дитини погіршувався, в той час як горе-батьки і не думали звертатися за допомогою до медиків. Замість цього вони займалися самолікуванням і продовжували "виховувати" дочку", - розповіли в СУ СКР по Липецької області.

Подружжя припинили звіряче знущання над дитиною і звернулися до медиків лише 21 березня 2016 року, коли дівчинка перестала подавати ознаки життя. За результатами експертиз, на тілі загиблої були встановлені сліди від більш 60 травм і свіжих шрамів, які вона отримала не більше, ніж за місяць до смерті. Розтин показав, що дівчинка померла від поєднаної травми тіла, що ускладнилася крововтратою і пошкодженням внутрішніх органів. Крім цього з'ясувалося, що дитина піддавалася сексуальному насильству.

За рішенням Липецького обласного суду священнослужитель проведе 22 року в колонії суворого режиму, його дружина засуджена до 14 років ув'язнення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme