На Одещині затримали зловмисників, які до смерті забили чоловіка (ВІДЕО)

Чоловіки грали в карти. Під час однієї з партій між потерпілим та 30-річним чоловіком почалася сварка, яка переросла в бійку

На Одещині затримали зловмисників, які д…

Працівники Овідіопольського відділу поліції викрили трьох чоловіків, які під час сварки нанесли 30-річному товаришу тяжкі тілесні ушкодження та, щоб приховати сліди злочину, вивезли ще живого потерпілого під міст та залишили помирати, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

До чергової частини Овідіопольського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під мостом у с. Новоградівка виявлено тіло невідомого чоловіка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився 30-річний раніше судимий місцевий житель. Під час огляду на тілі потерпілого було виявлено численні ушкодження у вигляді гематом, крововиливів та перелому кісток черепа.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили трьох підозрюваних у скоєні злочину. Ними виявилися знайомі потерпілого, один з яких був двоюрідним братом померлого.

В ході встановлення всіх обставин даної події з’ясувалося, що чоловіки грали в карти. Під час однієї з партій між потерпілим та 30-річним чоловіком почалася сварка, яка переросла в бійку. Брат потерпілого заступився за свого друга та почав бити родича. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий знепритомнів. Зловмисники завантажили чоловіка, який ще подавав ознаки життя, до автомобіля, вивезли та кинули під металево-бетонний місток у с. Новоградівка.

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 121 (Нанесення тяжких тілесних ушкоджень) та за ч.1 ст. 396 (приховування злочину) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme