На Одещині відбудуться навчання морської піхоти ВМС України

При проведенні зустрічей представники батальйону проведуть інформування про службу в морській піхоті ВМС

На Одещині відбудуться навчання морської…

Згідно з планом навчань в місто Білгород-Дністровський Одеської області прибув 1-й окремий батальйон морської піхоти ВМС імені Костянтина Ольшанського, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Білгород-Дністровської міськради.

Для організації взаємодії 24 грудня 2017 року під головуванням першого заступника Білгород-Дністровського міського голови Вадима Кесарчука пройшла нарада, в якій взяли участь командир батальйону майор Ігор Попадюк, помічник командира батальйону капітан Олексій Сотников, начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної, режимно -секретной роботи та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Майзліс і заступник начальника відділу поліції підполковник поліції Андрій Мащенко.

Крім питань, які відпрацьовуються за планом навчань на території Білгород-Дністровського району, морські піхотинці проведуть ряд заходів з військово-патріотичного виховання молоді та показу населенню озброєння і бойової техніки підрозділів морської піхоти ВМС.

При проведенні зустрічей представники батальйону проведуть інформування про службу в морській піхоті ВМС, про порядок прийому на службу та про соціальні гарантії військовослужбовців за контрактом.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme