На Миколаївщині знайшли важкопораненого чоловіка, який невдовзі помер

Правоохоронці намагаються з'ясувати особу загиблого та просять свідків події повідомити корисну інформацію

На Миколаївщині знайшли важкопораненого…

21 січня до Вознесенського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про госпіталізацію невідомого чоловіка із тяжкими травмами голови. 23 січня потерпілий помер у медичному закладі. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

За попередніми висновками, характер отриманих травм вказує на те, що чоловіка травмовано у дорожньо-транспортній події. Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження у порядку ч.2 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть допомогти встановити особу загиблого та обставини, за яких чоловік отримав тілесні ушкодження, повідомити до Вознесенського ВП ГУНП за адресою: м.Вознесенськ вул. Київська, 24, або за телефонами (05134)4-54-44, 102.

Прикмети потерпілого: віком 43-47 років, середньої статури, зріст 180-185 см, лисий. Був одягнений : куртка темно-синього кольору з білими вставками, штани темного кольору, зимові калоші, спортивна шапка синього кольору.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme