На Миколаївщині в лісі загубився 10-річний хлопчик

Дитина пішла в ліс з батьками збирати дрова, а потім дорослі дозволили їй самій повернутися додому

На Миколаївщині в лісі загубився 10-річн…

Вчора, 24 січня, о 19:30 до Служби порятунку "101", від представників правоохоронних органів, повідомили, що на території лісового масиву "Вознесенське" місцевого лісгоспу загубився хлопчик 2007 року народження. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДСНС області.

Для пошуку дитини на місце події виїхали дев'ять представників аварійно-рятувального відділення та п'ять інспекторів Вознесенського міськрайонного відділу ДСНС в області. Також до пошуків залучились 12 поліцейськихї, чотири представники лісгоспу та місцеві жителі.

На Миколаївщині в лісі загубився 10-річний хлопчик

Як стало відомо, хлопець разом з батьками пішов у ліс збирати дрова. Потім дитина вирішила самостійно повернутися додому. Однак коли до оселі повернулися батьки, хлопця там не було. Батьки звернулися до сусідів і разом почали шукати сина, однак в межах села Вознесенське, де мешкає родина, хлопця не було.

Пошукова група "прочесала" лісовий масив ланцюгом. Хлопця знайшли лісники у мисливському будиночку за 5 км від населеного пункту. 

Рятувальники звертаються до жителів Миколаївщини: не залишайте дітей без нагляду, не дозволяйте їм самостійно йти до лісових масивів, водних об'єктів. В екстрених випадках телефонуйте "101".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme