На хабарі затримали луцького розвідника

Правоохоронці затримали в. о. начальника відділу військової контррозвідки СБУ в Луцьку за підозрою в одержанні 15 тис. грн хабара

Правоохоронці затримали виконуючого обов'язки начальника відділу військової контррозвідки департаменту контррозвідки Служби безпеки України в Луцьку за підозрою в одержанні 15 тис. гривень хабара.

Про це сказано в повідомленні головного військового прокурора Анатолія Матіоса на його сторінці в соціальній мережі Facebook, передає Depo.Львів.

"Військова прокуратура Луцького гарнізону за матеріалами і разом з оперативними співробітниками Управління внутрішньої безпеки СБ України задокументували факт вимагання й одержання "хабара" виконуючим обов'язки начальника відділу (м. Луцьк) військової контррозвідки департаменту контррозвідки СБУ підполковником С.", - сказано в ньому.

Відповідно до повідомлення, підозрюваний одержав неправомірну вигоду в розмірі 15 тис. гривень від військовослужбовця Луцького прикордонного загону за приховування інформації про можливу протиправну діяльність останнього, нібито пов'язану з незаконним переміщенням товарів через держкордон України.

Зазначається, що гроші були виявлені й вилучені під час огляду місця події.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme