Мер Миколаєва призначив тимчасового керівника "Миколаївкомунтрансу"

Наразі оголошено про початок конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника КП

Тимчасово виконуючим обов'язки директора КП «Миколаївкомунтранс» мер міста назначив Андрія Цізіна. Про це у "Фейсбуці" написав сам міський голова Олександр Сєнкевич, повідомляє Depo.Миколаїв.

За його словами, контракт з попереднім директором Мостовим вже офіційно розірвано. Наразі оголошено про початок конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника КП: "Тимчасово, на час проведення перевірок підприємства, на 2 місяці, підписали контракт з Андрієм Цізіним", - написав він.

Крім того міський голова зауважив, що вже направив звернення до Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області з проханням здійснити перевірку КП із залученням фахівців Департаменту захисту економіки Націанальної Поліції України: "Якби ви знали які люди зверталися до мене з проханням "не чіпати" підприємство і залишити "все як є". Рішення є незмінним", - зазначив Сєнкевич.

Нагадаємо, що поліція розслідує службову підробку щодо використання миколаївського сміттєзвалища. З червня минулого року за матеріалами СБУ відкрили кримінальну справу щодо КП "Миколаївкомунтранс".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme