Львівські копи чотири рази за добу затримали одного й того ж порушника

Львівські патрульні протягом однієї ночі склали п’ять протоколів за керування в нетверезому стані на водіїв, які керували одним автомобілем

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Патрульну поліція Львова, у Львові одного й того ж водія чотири рази зупиняли п’яним за кермом.

Львівські патрульні протягом однієї ночі склали п’ять протоколів за керування в нетверезому стані на водіїв, які керували одним автомобілем.

На вулиці Студентській зупинили Daewoo Lanos, у якого не працювала підсвітка номерного знаку. Водій був нетверезий та без водійського посвідчення. Тест на стан сп’яніння показав 1,35 проміле. На нього склали протокол за керування автомобілем напідпитку та постанову за відсутність посвідчення водія.

Після цього за кермо сів власник автомобіля, який перед тим був пасажиром. Патрульні зупинили його, однак він, хоч і мав ознаки сп'яніння, відмовився пройти перевірку на драгері. На нього склали два протоколи ― за керування у нетверезому стані та передачу керма нетверезому водієві.

Автомобіль не евакуйовували, оскільки, як стверджує поліція, він не перешкоджав руху і водій пообіцяв не сідати більше за кермо. Однак за деякий час патрульні цей автомобіль помітили на вулиці Костя Левицького і за кермом знову сидів власник автомобіля. На нього вдруге склали протокол за нетверезе водіння. Патрульні викликали евакуатор, однак до його приїзду власник викликав тверезого водія.

Згодом автомобіль знову зупинили на вулиці Городоцькій та ще раз склали протокол за нетверезу їзду на власника машини.

Власник Daewoo Lanos отримав чотири протоколи за керування у стані алкогольного сп‘яніння та передачу керма нетверезому колезі. Ще один протокол ― у його друга.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme