Чим завершилося службове розслідування недавньої стрілянини в Олевську

Обставини олевських подій вивчала робоча група апарату Нацполіції

Чим завершилося службове розслідування н…

12 працівників поліції Житомирщини притягнуто до дисциплінарної відповідальності за результатами службового розслідування передумов виникнення недавньої надзвичайної події в Олевську. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Обставини Олевської стрілянини, яка сталася 16 січня, вивчала робоча група апарату Нацполіції. З’ясовано передумови виникнення надзвичайної події. Як стверджують експерти, її виникненню сприяли неналежна організація службової діяльності поліцейських, відсутність контролю керівництва відділення, а також окремих керівників апарату обласної поліції.

За результатами службового розслідування до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 поліцейських. Двох з них – начальника відділення поліції та керівника одного з його підрозділів – звільнено зі служби в поліції. Заступника начальника Олевського відділення звільнено з посади. Двох працівників попереджено про неповну посадову відповідність, п’ятьом – оголошено суворі догани, двом - догани.

Нагадаємо, позавчора помер ще один потерпілий від стрілянини в Олевську. П'ятьом учасникам цієї події вже обрано міру запобіжного заходу: четверо – під вартою, ще один -  перебуває під домашнім арештом.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme