Бойовики Плотницького запроторять заколотника "Комуніста" на підвал на 20 років

Так звана "Генпрокуратура "ЛНР" остаточно звинуватила комуніста Віталія Кисельова в організації перевороту в "респуліці", йому "світить" до 20 років ув'язнення

Про це йдеться на терористичному ресурсі "ЛНР", передає Depo.Донбас.

Кисельов начебто повністю визнав свою провину, розкаявся та дав показання про осіб причетних до нього.

"24 січня 2017 року, слідчими Слідчого відділу Управління з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Генеральної прокуратури Луганської Народної Республіки пред'явлено остаточне звинувачення Кисельову В.В. в пособництві замаху на дії, спрямовані на насильницьке захоплення влади порушуючи Тимчасового Основного Закону (Конституції) Луганської Народної Республіки, тобто за ознаками злочину, передбаченого ст.ст.30 ч.3, 33 ч.5, 338 КК ЛНР, відповідальність за вчинення якого передбачена кримінальним законом Республіки у вигляді позбавлення волі на термін від 12 до 20 років", - зазначають в "ЛНР".

"Судом обвинуваченому Кисельову обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - йдеться у повідомленні. 

За даними терористів, в даний час Кисельов, з огляду на його письмову заяву, міститься в місці, що гарантує безпеку його життю і здоров'ю.

Також повідомляється, що відносно Ципкалова Геннадія кримінальну справу в "ЛНР", в зв'язку з його смертю. "Справи" Карякіна та інших звинувачених у "перевороті" в "ЛНР" будуть розглядатимуть окремо.

Що робити із затриманим бойовиком Володимиром Тимофєєвим ("Бабай") і ще 7 вбивцями "влада "ЛНР", ще не вирішала.

Нагадаємо, що луганська танцівниця-сепаратистка Анастасія П'ятерикова розповіла про те, як на підвалі утримують комуніста Віталія Кисельова, якого "влада "ЛНР" звинуватила в організації перевороту.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme