ЗМІ знайшли схожість Трампа і Кім Чен Ина

Заява президента США Дональда Трампа про рішення оголосити день його інавгурації днем ​​Національного патріотизму схожа на слова лідера Північної Кореї Кім Чен Ина

Таке порівняння зробило британське видання The Guardian, передає Depo.ua.

Те, що Трамп оголосив про те, що день його інавгурації повинен бути "національним днем ​​патріотичної відданості" в країні дуже схоже на заяви корейського лідера під час зустрічі військових і партпрацівників Корейської робочої партії кілька років тому, зазначає видання.

У своєму зверненні до народу під час військового параду в Пхеньяні 10 жовтня 2015 року з нагоди 70-річчя партії, Кім Че Ин подякував "героїчним чоловікам і жінкам армії і служб безпеки, які відповіли на заклик партії працювати на благо нації і створили одне героїчне диво за іншим у своєму прагненні побудувати процвітаюче соціалістичне суспільство".

"Звичайні мешканці Північної Кореї чують ці слова кожен день. Вони чують слово патріотизм на зборах місцевих жителів, де, наприклад, їм кажуть робити більше рису з любові до своєї країни, або зібрати більше металобрухту для зброї і боєприпасів", - прокоментував репортер Asia Press Дзіро Ісімару.

У своїй інавгураційній промові Трамп заявив, що він поверне країні лідерство і стверджував, що патріотичне завзяття може стати ліками для розділеної нації.

Нагадаємо, Трамп одним зі своїх підписаних указів заснував в країні День патріотизму.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme