Закарпаття: прогноз погоди на 24 січня - бійтеся тепла

Зазвичай цього дня насправді була тепла погода, але люди побоювалися такого тепла і говорили: "Бійся весни у січні"

Закарпаття: прогноз погоди на 24 січня -…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 24 січня 2017 року

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці на більшій частині території туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, в горах місцями до 14° морозу, вдень 0-5° морозу.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 0-2° морозу.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Вночі та вранці 24 січня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються тумани з видимістю 200-500 м. На дорогах більшої частини території Закарпатської області та у м. Ужгород збережеться ожеледиця.

Народний прогноз погоди: 24 січня відзначається день пам’яті преподобного Феодосія Великого. У народі цей день називався "Феодосієве тепло". Зазвичай цього дня насправді була тепла погода, але люди побоювалися такого тепла і говорили: "Бійся весни у січні", хоча тепла погода передвіщала ранню і теплу весну. Якщо на Феодосія була відлига, то готувались до затяжної весни.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme