В Новій Ушиці 11-річний хлопець з арматурою в руках напав на пенсіонерку

За спиною в малолітнього розбишаки вже є чимало "подвигів", оскільки вся його родина - неблагополучна

В Новій Ушиці 11-річний хлопець з армату…

Хлопець, якому всього 11 років, напав на пенсіонерку в Новій Ушиці, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

Цього хлопця добре знають у місцевому відділку поліції і соціальних службах. Майже усі його родичі притягувалися до кримінальної відповідальності за ті чи інші злочини. Живе хлопець тільки з бабусею, адже мама постійно їздить на заробітки.
Незважаючи на зовсім юний вік, хлопчина вже неодноразово вчиняв злочини. Здебільшого крав металобрухт в односельчан, який здавав на пункти прийому, а гроші витрачав на розваги. Проте притягнути його до відповідальності через вік не було можливості.

А вчора юний злодій вчинив більш тяжкий злочин — розбійний напад на 81-річну пенсіонерку. Хлопець стверджує, що потерпіла обіцяла йому металобрухт. Бабуся цю версію заперечує, і розповідає, що він прийшов з пропозицією допомогти їй по господарству за винагороду. Коли вона відмовила, хлопець схопив арматуру та почав погрожувати, вимагаючи грошей.

Потерпіла покликала на допомогу. Відгукнувся сусід, який налякав грабіжника та викликав поліцейських.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme