Українець Кравець - найдорожчий футболіст в історії "Луго"

Футбольний менеджер Олег Смалійчук, який представляє інтереси Василя Кравця, розповів подробиці трансферу свого підопічного до "Луго"

Українець Кравець - найдорожчий футболіс…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Карпат". "Василь став найдорожчим гравцем в історії "Луго". Це вже про щось говорить. Кар’єра гравця не починається і не закінчується в 19 років. Не важливо, де він буде завтра. Важливо, де він буде в 23 роки, на піку своєї кар’єри. Згадаємо Давіда Вілью – клієнта нашої компанії. В 21 рік він грав за дубль хіхонського "Спортінга", а рік до цього не пройшов до ов’єдського "Реала". Ми зараз знаємо ким він став. Можна бути в "Барселоні" і сидіти там на банці. А Василь їде туди, де він буде рости професійно. Можливо я помилився, але наразі вірю, що це вірне рішення.

Про що свідчить піврічна оренда? Це свідчить тільки про те, що в "Луго" фінансовий фейр-плей. Вони не мають зайвих коштів аби купити Василя зараз. З цим в Європі дуже жорстко. "Луго" не вкладається в можливості, тому його взяли в оренду. Хоча, звичайно, клуб розраховує на нього більше, ніж на шість місяців. Президент "Луго" два тижні тому прилетів до мене, у Валенсію, щоб переконати, наскільки важливим є Василь для їхнього клубу", - заявив Смалійчук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme