У потягу "Миколаїв - Москва" прикордонники знайшли 6 кг наркотиків

На слід вийшов службовий собака: як виявилося, у повітропроводі потяга везли десять пакунів із зіллям

У потягу "Миколаїв - Москва" прикордонни…

Сьогодні, 24 січня, в залізничному пункті пропуску "Зернове", що на українсько-російському кордоні, прикордонники Сумського загону за оперативною інформацією місцевого управління СБУ  виявили пакунки з рослинною речовиною, скоріш за все - наркотичної дії. Перевозили їх у потягу "Миколаїв - Москва". Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби, повідомляє Depo.Миколаїв.

Під час перевірки поїзда "Миколаїв - Москва" у робочому тамборі "слід взяв" службовий собака. Прикордонний наряд в шахті повітропроводу знайшов пакунки із зіллям. Про знахідку охоронці кордону негайно повідомили представників Національної поліції. Всього правоохоронці вилучили десять пакунків, загальна вага яких склала близько шести кілограмів.

Наразі до Середино-Будського відділення поліції направили повідомлення про протиправне діяння за ознаками кримінального правопорушення за ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme