У Миколаєві "Волга" переїхала чоловіка, який лежав на дорозі

Медики констатували смерть потерпілого, водію загрожує строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати

У Миколаєві "Волга" переїхала чоловіка,…

У Миколаєві 22 січня в районі будинку №100 по вул. Ювілейній у місті Баштанка, 55-річний водій, керуючи автомобілем "ГАЗ-3110", здійснив наїзд на 41-річного місцевого мешканця, який, зі слів шофера, вже лежав на дорозі. Медики констатували смерть потерпілого, якого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точного часу загибелі чоловіка. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини скоєння дорожньо-транспортної події, призначено проведення експертиз, тривають слідчі заходи.

Нагадаємо, що родичі загиблого, на якого наїхав "КАМАЗ", розшукують свідків ДТП. Так, вантажівка переїхала чоловіка, якого збив інший автомобіль. Водій КамАЗа здалеку помітив "щось" на пішохідному переході, проте вирішив, що це якийсь предмет, а не людина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme