У Кременчуці обговорили підвищення тарифів на проїзд у маршрутках

За розрахунками перевізників плата за проїзд у маршрутках має становити від 6,5 до 8 грн

У Кременчуці обговорили підвищення тариф…

Під час наради у Кременчуці обговорили питання щодо підвищення тарифу на проїзд в маршрутних таксі, ініційованого перевізниками, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Кременчуцької міської ради.

Заступник міського голови Валерій Декусар наголосив, що розрахунки з цього приводу, надані автотранспортними підприємствами, наразі знаходяться на розгляді в Антимонопольному комітеті України.

Причиною підвищення тарифу у маршрутках транспортники називають збільшення розміру мінімальної заробітної плати, підвищення вартості пального, запчастин для ремонту, врешті-решт, вартість нових транспортних засобів, тощо. За їх розрахунками тариф на проїзд в маршрутках має становити від 6,5 до 8 грн.

Та представники влади зазначили, що не слід забувати про пересічних громадян, які не мають великих надприбутків і, в силу різних обставин, щодня стикаються з матеріальними проблемами. Тому мови про значне підвищення, на якому наполягають перевізники, ні в якому разі не може бути.

Окрім того, за своєчасне виконання соціальних функцій зі сторони влади, від перевізників вимагають дотримання договірних умов. А саме, забезпечення достатньої кількості автотранспорту на міських маршрутах, відсутність збільшення інтервалу руху між маршрутками, випуск на лінію лише відремонтованих автівок та надання пільги певним категоріям громадян.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme