У Хмельницькому прикрили підпільну заправку

Податківці Хмельниччини виявили підпільну пересувну заправку

У Хмельницькому прикрили підпільну запра…

Співробітники оперативного управління регіонального представництва Державної фіскальної служби задокументували факт незаконного розміщення та функціонування пересувної автозаправної станції та роздрібної реалізації дизельного пального, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДФС.

Організував функціонування тіньової АЗС двадцятилітній мешканець Хмельницького. Він не зареєстрований як фізична особа-підприємець та не має відповідних дозвільних документів на реалізацію пального.

Працівники податкової міліції провели огляд заправки, виявили та вилучили дизельне пальне у кількості шість тисяч літрів на суму 138 тисяч гривень, знаряддя вчинення адміністративного правопорушення – шість цистерн ємністю по 1000 літрів кожна та автозаправну колонку. Загальна вартість вилучених ТМЦ склала близько 200 тисяч гривень.

"За вказаним фактом на реалізатора дизпалива складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною1 статті 164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності. Вказане обладнання демонтовано та передано на відповідальне зберігання", - йдеться у повідомленні.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme