В Єврокомісії прогнозують Україні безвіз за 2-3 місяці

Голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), депутат Верховної Ради України Володимир Ар'єв заявив, що в Єврокомісії очікують введення безвізового режиму з Україною протягом 2-3 місяців

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Єврокомісар Ган заявив в ПАРЄ, що рішення про безвізовий режим з Україною і Грузією він очікує через 2-3 місяці і йде робота з Європарламентом. Підтвердив виконання вимог ЄС Україною і Грузією. З приводу ратифікації угоди про асоціацію висловив надію, що все буде добре. Ніякої конкретики. Відчувається, за останні півроку всередині ЄС накрутити набагато більше проблем, ніж ми уявляли", - повідомив Ар'єв.

Сам єврокомісар Йоганнес Ган додав, що Україна і Грузія виконали всі необхідні для отримання безвізу критерії, проте підкреслив необхідність провести додаткову роботу.

Відповідаючи на запитання щодо ратифікації Нідерландами Угоди про асоціацію з Україною, Ган нагадав, що вирішення цього питання залежить від парламенту країни.

"Подивимося, яким воно буде. Але я надіюся, що це питання буде закрито", - сказав він.

Нагадаємо, раніше брюссельський журналіст Рікард Йозвяк заявив, що Україна отримає безвізовий режим з Європейським союзом в квітні 2017 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme