Суд Миколаєва посадив під варту азербайджанця-хабарника

Чоловіку обрали тримання під вартою до 16 беррезня цього року, визначивши розмір застави у сумі 130 тис. гривень

Суд Миколаєва посадив під варту азербайд…

19 січня, у Центральному районному суді Миколаєва, під головуванням слідчого судді Івана Дірка, розглянуто клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою громадянину Азербайджану, який намагався дати неправомірну вигоду співробітнику прокуратури. Про це Depo.Миколаїв повідомили у Центральному суді. 

18 січня, йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України. Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримала, вказавши в його обґрунтування, що чоловік підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, може переховуватись від слідства, знищити документи, що мають значення кримінальному провадженні, впливати на свідків. Окрім цього, він не має місця реєстрації на території України, ніде офіційно не працює.

Підозрюваний пояснив, що визнає свою провину, однак просив відмовити у задоволенні клопотання у зв'язку з необхідністю догляду за хворою дружиною. Захисник просив не обирати для свого підзахисного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, зваживши на його міцні соціальні зв'язки та наявність хворої дружини.

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши думки сторін та з урахуванням того, що ризик переховування підозрюваного від слідства є більш ніж ймовірним, хвороба його дружини триває кілька років, а сама вона має стабільний стан, що підтверджується наданими медичними документами, слідчий суддя ухвалив обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою до 16 беррезня цього року, визначивши розмір застави у сумі 130 тис. гривень.

Нагадаэмо, що на Миколаївщині азербайджанець хотів за 5 тис. грн підкупити прокурора. Зловмисник пропонував гроші, щоб прокуратура не оскаржувала використання підробної довідки на тимчасове проживання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme