Після "беркутівського" скандалу сайт запорізької поліції "замовчав"

Відділ комунікацій Запорізького ГУНП перестав публікувати щоденні данні про злочини і правопорушення, що сталися на території Запорізької області

"Мовчання" відділу комунікацій ГУНП його керівник Олександр Волкодав пояснив порталу Depo.Запоріжжя тим, що керівництво вирішило, що щоденні данні на сайті наразі не потрібні. "Можливо, згодом ситуація зміниться, коли нам більше довірятимуть", - зазначив Волкодав. При цьому керівник відділу комунікацій відмовся коментувати, хто саме - київське чи запорізьке керівництво - заборонило щоденну публікацію інформації про злочини і правопорушення і хто не довіряє відділу комунікацій. За словами Вовкодава, певна інформація про роботу запорізької поліції на сайті з’являтиметься, її оновлюватимуть увечері.

Варто зазначити, що щоденні данні про події, які раніше відділ комунікацій оновлював у першій половині дня, перестали з’являтися на сайті від вчора, 23 січня, після того, як Головне управління поліції Запорізької області потрапило у скандал через участь його працівників, зокрема, заступника керівника, у турнірі, де вихваляли Беркут. Нині учасники турніру звільненні з поліції.

Нагадаємо також, що у запорізької поліції нещодавно з’явився новий керівник: ГУНП очолив Олег Золотоноша.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme