Пальне для життя: Вчені з'ясували, як зробити свого партнера щасливим довгожителем

Американські психологи рекомендують перед сном розповідати коханій людині гарні новини

Пальне для життя: Вчені з'ясували, як зр…

У рамках спостережень за сімейними парами американські психологи виявили простий і ефективний спосіб, що дозволяє врятувати шлюб. Подружжя або партнери, які обговорюють хороші новини перед сном, краще сплять, мають більше сексу і живуть довше, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Medikforum.

З'ясувалося, що у всіх пар, де це увійшло в звичку, зазначалося значно менше стресу і більше сексу. В результаті цих невеликих змін подружжя істотно скорочували ризик вікових захворювань.

Результат даного дослідження є ще одним аргументом на користь теорії про те, як важливо ділитися зі своїм партнером хорошими подіями в житті. Деякі інші вчені також довели, що для подружжя вкрай важливо ділитися своїми переживаннями і стресовими подіями, щоб знижувати рівень тривожності. Але нове дослідження доводить, що набагато важливішим є саме хороша і позитивна інформація, особливо якщо вона звучить перед сном.

В цілому спостереження продемонстрували, що звичка ділитися хорошими новинами позитивно впливає на обох партнерів. Згодом у них підвищується якість сну, вони мають більше сексу, їх здоров'я стає більш міцним, а все це позитивно впливає на збільшення тривалості життя. Цікаво, що свої висновки вчені зробили на основі спостережень за парами військових, які найчастіше піддаються дуже сильному стресу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme