П'яне подружжя влаштувало в Києві перегони з поліцією

У ніч на 23 січня на Броварському проспекті інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Lexus LX 570, що рухався з вимкненим світлом фар

У жінки за кермом були ознаки алкогольного сп'яніння, натомість були відсутні документи, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу столичної поліції. 

Поруч сидів її чоловік, що за всіма ознаками також здався інспекторам нетверезим.

"На задньому сидінні перебувала малолітня дівчинка. На вигляд їй було не більше 6 років", — сказав патрульний, що був на місці події.

У той час, коли жінка спілкувалась з поліцією, пересівши на заднє сидіння, її чоловік сів за кермо та натиснув на педаль газу — патрульні кинулись навздогін. На вимоги про зупинку подружжя не зважало. Менше ніж за 10 хвилин інспектори наздогнали та заблокували автомобіль Lexus LX 570. Під час спроби втекти від патруля водій пошкодив 2 колеса свого авто.

У жінки виявили 1,30 проміле алкоголю в крові.

"Ми повертаємось зі святкування, сьогодні нашому сину виповнилось 12 рочків", — пояснила порушниця. Її чоловік від освідування відмовився.

У результаті, патрульні склали на подружжя 5 адміністративних матеріалів: два протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння), дві постанови за ст. 126 (Керування без відповідних документів), а також протокол за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку).

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme