На Закарпатті проведуть "Тиждень угорських страв"

У західно-європейських країнах така акція називається "Жирний четвер" і триває тільки один день

Проведення на Закарпатті "Тижня угорських страв на Закарпатті" організовує Закарпатська угорська туристична рада з 27 лютого по 5 березня 2017 року, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Заголовок.

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

У західно-європейських країнах така акція називається "Жирний четвер" і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.

Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції, передбачені знижки до 25 %. А найбільшими вони будуть, у "Жирний четвер", який припадає на 2 березня - ціни знизяться наполовину.

 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme