На сміттєзвалищі Миколаєва "заправляє" сортуванням вторсировини "лисий Женя"

Нелегально сортують сміття на вторсировину безахтченки та здають її на прохідній звалища "Миколаївкомунтранса"

На сміттєзвалищі Миколаєва "заправляє" с…

Десятки людей нелегально працюють на Миколаївському полігоні твердих побутових відходів, де сортують вторсировину, після чого його за копійки здають на прохідній звалища, якою завідує комунальне підприємство "Миколаївкомунтранс". Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Преступности. Нет".

Виданню про оборудки "із запашком" розповів сортувальник сміття на миколаївському сміттєзвалищі. "На прохідній. Підходиш, там Женя є лисий, довгий такий, на прохідній. Підходиш до нього: "Женя, будь ласка". І без проблем. З ранку до вечора, поки люди все не здадуться", - відповів бездомний, який збирає вторсировину на полігоні.

За його словами, на прохідній у всіх, хто "працює" на звалищі, пляшки приймають за ціною 50 копійок за кілограм, метал - по дві гривні десять копійок за кілограм, а макулатуру - по "гривні з чимось".

Нагадаємо, що скандал з львівським сміттям у Миколаєві здійнявся у вересні минулого року. Пристрасті вщухли, але на апаратній нараді 23 січня мер Олександр Сєнкевич розкритикував очільника "Миколаївкомунтрансу" Юрія Мостового, на балансі якого перебуває сміттєзвалище, та "вказав йому на двері".

Мостовий на прес-конференції запідозрив мера в корупції, просуванні своїх людей та стверджував, що Сєнкевич домовлявся з Садовим про прийнятття сміття, що є нелегальним. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme