На Росії лікар кадетського корпусу підозрюється в сексуальному зв'язку з кадетом

Лікар з керівного складу Ачинського кадетського корпусу підозрюється в сексуальному зв'язку з одним з учнів

 У Слідчому комітеті краю "Проспекту Миру" підтвердили інформацію про те, що до них надійшла заява від матері підлітка, передає Depo.ua з посиланням на агентство "Захід 24".

Минулого тижня жінка звернулася із заявою, де стверджувала, що проти її 16-річного сина здійснені насильницькі дії сексуального характеру медпрацівником інтернату. За інформацією їх джерела, вже проводиться дослідча перевірка, і лікар не заперечує свій сексуальний зв'язок з кадетом.

При цьому підліток в показаннях плутається. Спочатку він стверджував, що був п'яний і не розумів, що з ним роблять, але потім в його телефоні був виявлений ​​відеозапис, який підтверджує сексуальні дії лікаря, "під час яких хлопець встигає спілкуватися з доктором-коханцем".

Зараз слідчим належить дати оцінку діям лікаря, чи є в них складу злочину, передбачений ст. 132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру). Відомо, що чоловік одружений, йому 44 роки і в Ачинскому кадетському корпусі він працює вже 19 років, дослужившись до найвищої посади. Про його нетрадиційній сексуальній орієнтації було відомо широкому колу осіб.

Правоохоронці також встановлюють, чи був даний випадок одиничним або щодо інших кадетів теж відбувалися подібні дії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme