На Миколаївщині відкрили набір на понад 200 посад в поліції

Шляхом конкурсного відбору обиратимуть слідчих, "оперів", інспекторів сектору реагування патрульної поліції та молодшого складу

На Миколаївщині відкрили набір на понад…

З понеділка, 23 січня, на Миколаївщині стартував набір до Нацполіції. Заявки приймаються до 3 лютого. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

На брифінгу начальник управління кадрового забезпечення ГУ Нацполіції в області Олексія Попкова розповів, що в цілому відкрили вакансії на 247 посад.  Заявки приймають до участі в конкурсі на 40 посад слідчих, 80 - оперуповноважених, 39 - інспекторів сектору реагування патрульної поліції та 88 - молодшого складу поліції.

"У поточному році запроваджена система рекрутинга, яка полягає в електронній онлайн реєстрації кандидата шляхом заповнення анкети на участь у конкурсі на офіційному сайті Головного управління. Заповнити анкету можуть усі, хто відповідає вимогам та бажає взяти безпосередню участь у змінах своєї країни, захищаючи права громадян", - зазначив Попков.

Детальний опис етапів конкурсу та міста Миколаївської області, у яких відкрито вакансії, їх кількість та кваліфікаційні вимоги до кандидатів, опубліковано на сайті миколаївської поліції. Заявки приймаються з 23 січня по 3 лютого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme