На Харківщині чоловік викинув у річку труп вбитого друга

Тіло загиблого було загорнуто в ковдру та плавало в річці

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, повідомлення про те, що в смт Стара Покровка в річці Уди виявили тіло чоловіка, надійшло до Чугуївського відділу поліції 23 січня близько 17:30.

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 47-річний мешканець смт Новопокровка, який перебував в розшуку як зниклий безвісти.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили та затримали особу, причетну до скоєння вбивства, – 40-річного чоловіка.

За даними поліції, 18 січня односельці разом вживали спиртні напої. Під час сварки 40-річний чоловік почав бити кулаками по обличчю приятеля. Від отриманих травм той впав на підлогу. Потім зловмисник взяв металеве відро та вдарив декілька разів потерпілого по голові.

Розуміючи, що чоловік не подає ознак життя та, щоб приховати злочин та уникнути відповідальності, зловмисник загорнув тіло загиблого у ковдру, замотав електричним подовжувачем, завантажив до свого автомобіля та відвіз на річку, де з моста скинув у воду.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому вже вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme