На Черкащині поліція затримала двох вимагачів

За допомогою бейсбольної бити та пістолета чоловіки прийшли вибивати борг зі знайомого

На Черкащині поліція затримала двох вима…

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що двоє невідомих в масках погрожуючи пістолетом та бейсбольною битою зайшли до її будинку та вимагають гроші, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Черкаській області.

На місце негайно було направлено групу швидкого реагування. Прибувши за адресою, працівники поліції затримали двох чоловіків, які знаходились в будинку заявниці та при собі мали бейсбольну биту і стартовий пістолет.

На Черкащині поліція затримала двох вимагачів - фото 1

Нападниками виявилися 26-річні мешканці міста Сміла.

Як пояснив один з затриманих, чоловік заявниці заборгував йому 5 тисяч гривень, але віддавати не поспішав. Тож він разом зі своїм знайомим, взявши бейсбольну биту та стартовий пістолет, вирішили вибити заборговану суму.

На Черкащині поліція затримала двох вимагачів - фото 2

Коли вони чекали дружину боржника, яка мала принести гроші, то були затримані поліцією.

Всі речові докази вилучено. Слідчим відділом Смілянської поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

За розбійний напад молодикам загрожує до 12 років позбавлення волі. Затриманим обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Зберегти

Зберегти

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme