Мешканці Павлограду не пожертвували жодної копійки жертвам вибуху

У Павлограді збір коштів на допомогу постраждалим від вибуху у будинку закінчився фіаско

Мешканці Павлограду не пожертвували жодн…

У Павлограді на відкритий рахунок для постраждалих від вибуху у багатоквартирному будинку восени минулого року, не надійшло жодної копійки, - передає Depo.Дніпро з посиланням на Павлоград.dp.ua.

"З моменту відкриття рахунку і по даний момент ані копійки на благодійний рахунок не надходило. Ніхто, крім міської влади, не займається цією проблемою", - прокоментував ситуацію перший заступник міського голови Віталій Мовчан.

Рахунок було відкрито після того, як у будинку №569 по вул. Дніпровській 18 вересня 2016 року стався вибух, внаслідок якого постраждали квартири двох під'їздів, порушені конструкції будинку, згоріло майно людей.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпровибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік 70 разів вдарив дружину ножем

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme