Лещенко обізвав Луценка піарником Банкової та покликав до себе на суд

Народний депутат Сергій Лещенко підтвердив намір прийти на засідання Печерського суду 25 січня, де розглядатиметься питання притягання його до адмінвідповідальності та викликав на процес генерального прокурора Юрія Луценко

Про це він написав на своїй  Facebook-сторінці, повідомляє Depo.ua.

"Генпрокурор Луценко ніколи не вирізнявся далекоглядними вчинками. Зараз він вирішив показати свою тотальну заангажованість. На сайті Генпрокуратури вперше на моїй пам'яті оприлюднено запрошення в рамках адміністративного судочинства. Ідеться про протокол, який НАЗК сфальшувало проти мене на замовлення Банкової", - написав нардеп.

За його словами, тепер робота Генпрокуратури полягає в піар-супроводі політичної помсти за антикорупційні розслідування.

Лещенко заявив, що вчора в ефірі програми "Свобода слова" повідомив про свою явку.

"Тому я також запрошую Луценка особисто прибути на мій суд та виконати роль піар-менеджера Банкової до кінця", - написав він.

"Перше слухання в справі було перенесено через участь мого адвоката в слідчих діях. Завтра ми будемо доводити свою правоту в суді – і показувати тотальний фарс з боку влади", - написав Лещенко.

Нагадаємо, що  сьогодні вранці ГПУ опублікувала запрошення нардепа Сергія Лещенка на судове засідання 25 січня до Печерського районного суду в рамках притягання його до адмінвідповідальності.  В іншому разі його погрожували силоміць доставити до суду.

Довідка: 6 вересня 2016 року розгорівся скандал навколо купівлі Сергієм Лещенком  квартири в центрі Києва площею 200 квадратних метрів за 7,5 млн грн. Нардеп пояснив, що велику частину грошей позичив у засновника "Української правди" Олени Притули, а ще деякі кошти - у своєї дівчини-діджея Анастасії Топольської.

19 вересня НАБУ перевірило всі джерела коштів на цю квартиру і знайшло деякі порушення в отриманні Лещенком безвідсоткової позики від Притули.  Водночас сам нардеп стверджує, що НАБУ все переплутало

Наприкінці жовтня ГПУ почала досудове розслідування у цій справі. 29 грудня 2016 року через неявку нардепа Сергія Лещенка до суду у справі про порушення при купівлі квартири судове засідання перенесли на 25 січня 2017 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme