Кравець розповів, чому залишив "Карпати"

Вихованець школи львівських "Карпат" захисник Василь Кравець підписав контракт із іспанським клубом "Луго"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Карпат", де Кравець подякував усім, хто допомагав йому зростати та прогресувати у Львові, а також розповів про плани на майбутнє і причини трансферу до Іспанії.

"Така ситуація виникла дуже несподівано, але я мав велике бажання грати в Європі, зокрема в Іспанії. Я працював і старався, докладав всі сили для того, щоб мене помітили. І буквально нещодавно отримав інформацію, що є варіант продовження кар’єри в хорошому клубі, який ставить за мету грати в Прімері. Тож я погодився і тепер чекаю подальшого прогресу та досягнення футбольних висот. Вірю, що в мене там все вийде.

Я часто спілкуюся зі Шведом та Гуцуляком. Вони не раз говорили, що в Іспанії не просто, там постійно треба проявляти характер. Основна робота займає по 5 годин в день, має бути чистий професіоналізм, все інше треба викинути з голови.

Від щирого серця хочу подякувати "Карпатам" за все, що клуб для мене зробив. Особисто дякую президенту, який мене підтримував та допомагав. Ніколи не забуду моїх тренерів – Василя Леськіва, Андрія Гайдука та Олега Гараса. Пригадую, як Андрій Тлумак та Андрій Сапуга взяли мене в юніорську команду, за це їм велика подяка. Дуже дякую всім лікарям, масажистам, адміністраторам, які мені допомагали протягом цих років. І, звичайно, безмежна подяка нашим фанатам – вони були з нашою командою завжди і всюди. Вони найкращі!", - заявив Кравець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme