Головний популіст дня: Євтушок переконує, що Тимошенко до Савченко жодного стосунку вже не має

Народний депутат з "Батьківщини" Сергій Євтушок переконує, що політсила Юлії Тимошенко до Надії Савченко жодного стосунку вже не має

Головний популіст дня: Євтушок переконує…

Його номінувала група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Сьогодні говорити про Савченко та "Батьківщину" у одній зв’язці недоречно… А те, що вона вдається до відомих речей, нехай буде чітким матеріалом для вивчення силовими структурами. Зокрема СБУ", заявив депутат в інтерв’ю сайту "Цензор".

Народні обранці з "Батьківщини", говорячи про Савченко, вдаються до популізму, мовляв, ми – білі й пухнасті, ми не підтримуємо її переговорів з главшпанами терористів, але нічого вдіяти не можемо, бо Надя так думає. Виключили її з фракції – і тепер за неї не відповідаємо. Воно то формально так, але, по-перше, щось ніхто не чув від соратників Юлії Тимошенко вимог до Савченко скласти депутатський мандат.

Виключивши її з фракції, вони просто вмили руки. А, по-друге, якщо в "Батьківщині" вважають, що їх бувша колежанка так нашкодила, що нею мають займатися силові структури, тоді чому не голосували за її виключення з оборонного комітету. То ж, мабуть, пан Євтушок не до кінця щирий: щось таки ріднить Савченко з її колишньою фракцією.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme