Дев'ять справ, якими займаються зранку успішні жінки

Успішні жінки не вважають ранок жахливою частиною дня

Портал Prevention поговорив з дев'ятьма успішними жінками – лікарями, підприємцями, авторами книг – і дізнався, які правила хорошого ранку допомагають їм прожити день здорово, енергійно і результативно, пише Depo.Закарпаття з посиланням на NV.ua.

Дев'ять речей, які успішні жінки роблять вранці

1. Вони створюють список справ. "Я починаю свій ранок з роздумів про те, яких цілей хочу досягти за тиждень. Потім я дивлюся на календар і створюю список майбутніх завдань і термінів їх виконання. Протягом дня я можу вносити до цього списку корективи. Якщо якесь завдання в той же день я не виконую, переношу його на наступний. І так кожен день", – говорить Кеті Вілкокс, модель, активіст бодіпозитиву й засновник єдиного у своєму роді модельного агентства Natural Model Management.

© Unsplash

© Unsplash

2. Вони рухаються. "Вранці я найпродуктивніша, до обіду я намагаюся зробити всю найбільш творчу роботу: не призначати ніяких зустрічей, а просто зануритись в себе і гарненько подумати про нові наукові підходи. Залишатися зосередженою протягом усього ранку мені допомагає бігова доріжка", – Меліса Скала, доктор наук, учасник інноваційної програми досліджень раку Stand Up To Cancer.

3. Вони вмикають музику. "Те, що робить мене абсолютно щасливою із самого ранку – це моя музика. Я створюю плейлисти для тренувань моїх клієнтів. Моє особисте натхнення виходить від музики. Я відчуваю, що заряджаю людей, коли рухаюся в такт і усміхаюся", – Махрі Релін, засновник фітнес-клубу Body Conceptions.

© Unsplash

© Unsplash

4. Вони читають надихаючі цитати. "У минулому році я вийшла заміж, тому один з моїх улюблених ранкових ритуалів – це спілкування з чоловіком. Ми обидва часто перебуваємо в роз'їздах, тому нерідко прокидаємося в різних містах. Крім того, вранці я люблю читати надихаючі цитати – це допомагає додати оптимізму і цілеспрямованості на день вперед", – Паял Кадакіа, засновник фітнес-студії ClassPass.

5. Вони медитують. "Навіть якщо вранці у мене є всього кілька хвилин, я обов'язково медитую. Це дозволяє мені мислити більш ясно і приймати швидкі рішення протягом всього дня. Це єдиний час протягом дня, коли я нікуди не поспішаю і не дозволяю собі відволікатися", – Ніколь Кардоза, засновник йога-студії Yoga Foster.

6. Вони прокидаються без будильника. "Я стала жайворонком. Ранок – моя найбільш цілеспрямована і творча частина дня. Вранці я намагаюся проводити всі важливі зустрічі і вирішувати складні завдання. Як правило, я прокидаюся о 6:30 або 7 годин ранку і засинаю о 10:30 – 11 вечора. Це означає, що я отримую сім з половиною годин відпочинку, які потрібні людям для відновлення нервової системи. Прокидатися без будильника – це чудово, тому що це означає, що ви прокидаєтеся у відповідності з вашим природним циклом сну", – Робін Берзін, доктор медичних наук, засновник медичного центру Parsley Health.

© Unsplash

© Unsplash

7. Вони відкладають подалі телефони і ноутбуки, не вмикають телевізор. "Оскільки у мене двоє маленьких синів, для мене важливо ні на що не відволікатися і приділити їм трохи уваги в ранкові години. Я готую для них сніданок, разом з чоловіком ми сидимо з ними на кухні і жваво спілкуємося. В цей час ми відкладаємо всі смартфони, комп'ютери і не вмикаємо телевізор. Нерідко трапляється так, що ранок – це єдина частина дня, коли ми збираємося вчотирьох", – Карі Саітовіц, засновник бутік фітнес-студії The Fhitting Room.

8. Вони моляться. "Я глибоко духовна людина. Щоб не відчувати себе пригнічено і тривожно і розкрити в собі справжню силу, вранці я молюся. Моя молитва – це розмова, в якій я нагадую собі, для чого я існую, що я хочу зробити для свого бізнесу, сім'ї та суспільства. Я проговорюю те, яких цілей хочу досягти сьогодні. І це допомагає мені виконувати завдання з легкістю і благодаттю. Молитва переносить мене в дивний психічний стан позитиву і впевненості на весь день", – Клаудія Чан, засновник конференцій з лідерства S. H. E. SUMMIT і S. H. E. GLOBL MEDIA.

© Unsplash

© Unsplash

9. Вони прокидаються дуже рано. "Я завжди була жайворонком. Коли я вчилася в школі, то щодня вставала о 5 ранку, щоб практикувати гру на скрипці до початку занять. Зараз я прокидаюся ще раніше і вдосконалюю свої навички. Крім того, вранці я займаюся спортом. Зазвичай я тренуюся на орбітреку, тому можу одночасно і рухатися, і грати на скрипці. Я люблю робити те, що роблю, тому кожен день для мене – це радість", – Марін Олсоп, диригент, перша жінка-керівник великого американського оркестру.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme