Черкащанка- "волонтер" програла півтора мільйона гривень на гральних автоматах

Жінка зібрала півтора мільйона гривень для АТОвцев і залишила їх у гральних закладах

Черкащанка- "волонтер" програла півтора…

СБУ спільно з Нацполіцією затримали шахрайку, яка збирала гроші з промислових підприємств у різних регіонах України нібито на допомогу учасникам антитерористичної операції, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці встановили, що організувала оборудку мешканка Черкаської області. Зловмисниця зареєструвала на своє ім’я фіктивний благодійний фонд.

Від його імені протягом 2016 року жінка телефонувала керівникам промислових підприємств з проханнями перерахувати певну суму грошей на рахунок "благодійного фонду" для надання допомоги дітям, підрозділам антитерористичної операції, соціально незахищеним верствам населення.

Шахрайка під час телефонних дзвінків представлялася чиновницею різних облдержадміністрацій або помічником високопосадовців.

Співробітники Харківського управління спецслужби задокументували, що зловмисниця встигла зібрати майже півтора мільйона гривень. Усі гроші вона витратила в автоматах гральних салонів. Оперативники СБ України затримали шахрайку в місті Сміла на Черкащині.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 і 3 ст. 190 та ч. 1 ст. 353 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme