Бойовики стягують до Горлівки міномети, до Кадіївки стрілецьку роту

До відвалів шахти імені Леніна (район західної окраїни Горлівки) окупанти таємно стягують вогневі засоби

Про це у Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" нардеп Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"До відвалів шахти імені Леніна (район західної окраїни Горлівки) окупанти таємно стягують вогневі засоби. Протягом доби перекинута батарея 120-мм мінометів (буксиром, перекидання велася з півдня через трікотажка і Будівельник), а також 2 БМП-2 і 2 Камаза з живою силою, при цьому в кузові одного з КамАЗів зафіксовані також автоматичні гранатомети АГС-17", -  написав він.

Також, за словами Тимчука, у район Кадіївки (кол. Стаханов) окупанти додатково перекинули не менше піхотної (стрілецької) роти. Також - 3 БТР-80 і 1 БРДМ-2.

"Перекидання велася з боку Луганська. Двома добою раніше в район Кадіївки для доукомплектування особовим складом "6 омсп 2 АК ЛНР" з Ростовської області РФ прибуло близько 100 російських військовослужбовців у формі "ополченців ЛНР", -  зазначив він.

Повідомляється також, що триває перекидання в окуповані райони Донбасу боєприпасів і палива з Росії.

"У період з 10 по 23 січня ц.р. для забезпечення бойової готовності, зокрема поповнення боєкомплекту і запасів палива, в "1 АК ДНР" з РФ було доставлено в цілому близько 210 тонн боєприпасів і 1,5 тис. тонн палива", -  написав Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme