Заступник голови запорізької поліції: Турнір на честь "Беркуту" виховує молоде покоління

Андрій Долинний, заступник голови ГУНП Запорізької області, прокоментував журналістам свій виступ на скандальному боксерському турнірі на честь загиблого на Майдані "беркутівця" Сергія Цвігуна

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на "Forpost".

"Ми згадуємо про свого побратима. Це допомагає виховувати підростаюче покоління, в тому числі і молодих поліцейських. Тому турнір є потрібним і корисним. Якщо у когось є інша думка або щось не подобається - це їхнє право. Головне одне: поліція завжди є і буде органом, який служить своєму народові і українській землі", - цитує полковника видання.

Нагалаємо, турнір відбувся 21 січня. Сам Долинний виступив на ньому з промовою, яку завершив словами: "Слава "Беркуту"! Слава спецназу!". Переможці отримали в якості подарунку примірники книжки "Нескорений "Беркут". Автором є колішній офіцер харківського "Беркута" Дмитро Собина, який влітку 2014 року втік до окупованого Криму (дос'є на нього є на сайті "Миротворець"). Книжку було видано у сімферопольському видавництві "Оріанда". Цю повість, яка виправдовує дії "Беркуту" під час Революції Гідності, активно рекламували російські та сепаратистські ЗМІ.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme