Вчені рекомендують мастурбувати на роботі

Цікаві новини прийшли, звідки не чекали: британські вчені і психологи здивували своїми новими рекомендаціями щодо того, як краще знімати стрес на роботі

Вони на повному серйозі пропонують хоча б раз протягом робочого дня займатися мастурбацією, передає Depo.ua з посиланням на Independent.

Марк Седжент, викладач психології в Університеті Ноттінгем Трент, заявив, що "мастурбація значно підвищити ефективність роботи, а також зніме напругу і стрес, що накопичилися протягом трудового дня".

Йому вторить психолог і тренер д-р Кліфф Арналл. Він в свою чергу заявляє, що "мастурбація зробить працівників більш уважними і усміхненим, зменшить рівень агресії і підвищить продуктивність". Якщо так, то роботодавці повинні зробити такі процедури обов'язковими.

Проте, Арнал вказує на потенційні, так би мовити, недоліки мастурбації на роботі, припускаючи, що нездатність досягти оргазму швидко може привести до розчарування і ще більшого стресу. Також він припускає, що не варто фантазувати про своїх колег - це може привести до "когнітивних порушень" або просто до недоречної на робочому місці поведінки.

Що цікаво, такі рекомендації даються тільки чоловікам. Жінкам, мабуть, залишається трав'яний чай.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme