У штабі АТО не бачать умов для успішного розведення сил на Донбасі

Спікер прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін сумнівається, що розведення військ в районі Станиці Луганської відбудеться найближчим часом

 Як зазначив Матюхін в ефірі телеканалу "112 Україна", обстріли бойовиків у цій зоні відбуваються регулярно, передає Depo.Донбас.

"Якщо дивитися з точки зору того, які були домовленості і як себе ведуть бойовики, думаю, найближчим часом розведення армії в районі Станиці Луганської не буде, тому що, наприклад, вчора бойовики неодноразово вели вогонь по Станиці Луганській. Тому я не думаю, що сьогодні відбудеться розведення військ", - сказав він.

Крім того, Матюхін зазначив, що подібна ситуація спостергається протягом останніх трьох місяців.

"Не було такого, щоб там 3-4 дні бойовики не вели вогонь по наших позиціях у районі Станиці Луганської", – сказав Матюхін.

Він також повідомив, що домовленість порушено не вперше і українські військові не вірять в успішність проведено розведення військ.
"Домовленість, скажімо, не складна. Потрібно, щоб бойовики протягом хоча б одного тижня не вели вогонь в напрямку Станиці Луганської. Думаю, що говорити про розведення військ в напрямку Станиці Луганської поки не час", - зазначив Матюхін.
Як повідомлялося раніше, впродовж минулої доби російські окупанти більше 40 разів обстрілювали українські позиції по всіх напрямках. Також повідомляють про чотирьох поранених українських бійців.
 

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme