У Миколаєві помер заступник головного лікаря протитуберкульозного диспансеру

Павло Свердлов присвятив майже 40 років життя диспансеру: його не стало 22 січня

У Миколаєві помер заступник головного лі…

Вчора, 22 січня, на 62-му році життя раптово перестало битися серце лікаря-фтизіатра, спеціаліста вищої категорії, заступника головного лікаря з медичної частини обласного протитуберкульозного диспансеру Павла Свердлова. Про це Depo.Миколаїв повідомили в обласному управлінні охорони здоров'я.

Павло Свердлов народився 15 лютого 1955 року в м. Миколаєві. Після закінчення Кримського медичного інституту у 1978 році був направлений лікарем-інтерном до Миколаївського обласного протитуберкульозного диспансеру, де і працював до останніх днів життя.

За 39 років роботи пройшов шлях від лікаря-інтерна, ординатора, завідувача геронтологічним відділенням, в якому лікувалися люди старшого віку, інваліди та учасники Другої світової війни, ліквідатори ЧАЕС, з 2000 року працював на посаді заступника головного лікаря з медичної частини.

У Миколаєві помер заступник головного лікаря протитуберкульозного диспансеру

Все його трудове життя було присвячено підвищенню якості надання медичної допомоги хворим на туберкульоз. "Павло Свердлов був спеціалістом вищої категорії, чуйним до хворих, вимогливим та справедливим по відношенню до колег і підлеглих, був наставником для декілька поколінь молодих лікарів-фтизіатрів", - йдеться в повідомленні.

Прощання відбудеться завтра, 24 січня, з 10 до 12 години в конференц-залі обласного протитуберкульозного диспансеру.

Раніше повідомлялося, що помер перший командир очаківських "морських котиків" Анатолій Карпенко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme