У Харкові засудили таксиста, який протягнув по дорозі чоловіка

Водій на суді запевнив, що викликав на місце ДТП поліцію та медиків

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 18 січня ухвалив Вовчанський районний суд Харківської області.

Суд встановив, що 8 січня 2016 року близько 18:20 чоловік перебував за кермом авто та рухався вулицею Постишева в місті Вовчанськ. Під час руху чоловік порушив правила руху та збив пішохода, який від отриманих багаточисельних травм помер у лікарні.

Після ДТП водій поїхав з місця аварії.

На суді він розповів, що у той день взяв пасажирку та їхав за вказаною нею адресою.

Було темно, ожеледь та мрячка. Він побачив на дорозі темну пляму, почав гальмувати, але автомобіль понесло і він збив чоловіка, якого ще й протягнув.

Водій запевнив, що викликав поліцію та медиків, однак за 30 хвилин ніхто не приїхав, тому він вирішив відвезти пасажирку до місця призначення, після чого повернувся назад. На той момент потерпілого вже госпіталізували, а вранці він дізнався від поліцейських, що чоловік помер.

При цьому свідки, які проходили у справі, заявили на суді, що загиблий на момент аварії був у стані алкогольного сп’яніння.

Суд визнав водія таксі винним у скоєнні злочинів за ч.2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді чотирьох років та шести місяців позбавлення волі, без позбавлення права керувати транспортними засобами з іспитовим терміном в два роки.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme