У двох тернополян поліція виявила цілий склад зброї

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання зброї

У двох тернополян поліція виявила цілий…


Головна » Новини » Найголовніше

Двох жителів Бучаччини підозрюють у незаконному зберіганні зброї, передає Depo.Хмельницькицй з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

Кримінальні провадження за фактами незаконного зберігання зброї та боєприпасів співробітники Бучацького відділення поліції розпочали щодо двох жителів села Скоморохи. Поліція отримала інформацію, що у двох чоловіків незаконно зберігається зброя та боєприпаси. Під час санкціонованих обшуків факти незаконного зберігання зброї підтвердилися.

"За місцем проживання 36-річного жителя села Скоморохи знайшли металеву банку із сумішшю за своїми зовнішніми ознаками схожою на перманганат калію, предмет схожий на пістолет "ПМ" (пневматичний), 29 набоїв до мисливської рушниці, предмет схожий на мисливську гладкоствольну рушницю "ІЖ" калібру 16 мм. У його 38-річного односельця поліцейські вилучили ствол до мисливської рушниці та металевий предмет схожий на "буйок" до мисливської рушниці", - повідомили правоохоронці.

Вилучене направили в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Зі слів підозрюваних, весь арсенал небезпечних предметів вони знайшли і ніде його не використовували, проте односельці зловмисників запевняють, чоловіки ходили на полювання з незареєстрованою зброєю.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією статті 263 (ч.1).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme