Савченко розповіла про ворогів народу

Нардеп Надія Савченко пояснила, чому назвала ватадків "ДНР" та "ЛНР" Зазарченка і Плотницького "звичайними людьми, втомленими війною"

Про це вона заявила в інтерв'ю Фразу.юа, передає Depo.ua.

"Коли я дивилася на Захарченка і Плотницького, я не бачила перед собою двох людей, я за ними бачила всіх тих людей, які перебувають на окупованій території. Вони це називають своїми "республіками", але там наші люди, українці, і більшість із них хочуть повернутися до складу України і підтримують Украину. Тому коли я сідала за цей стіл перемовин, я сказала, що люди втомлені війною. Так воно і є. Війною втомлені всі, від війни неможливо не втомитися" , - сказала Савченко.

"Так, я бачила за ними всіх тих людей, які нині окуповані нашим ворогом. Напевно, мені потрібно менше лірики й треба пояснювати все це людям більш політичною мовою, але мені дуже хочеться донести до людей якусь істину через емоцію, щоб вони почали відчувати серцем, думати головою, а не просто озлобили своє серце, відключили мозок і слухали пропаганду нашої влади, яка, в принципі, є нашим ворогом номер два. Бо номер один — то Росія і Путін", -  додала нардеп.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme