Савченко про стосунки з Тимошенко: Це був простий договірняк

Народний депутат Надія Савченко зізналась, що не ображається на партію "Батьківщину" через своє виключення, оскільки то були лише робочі стосунки

Про це Савченко сказала в інтерв`ю "Фраза.ua", передає Depo.ua.

"Я не вмію ображатися на те, що я раніше бачила. Я взагалі не вмію ображатися. Мене образити може тільки рідна людина, якій я довіряю. Це може образити. Решту людей я сприймаю такими, якими вони є, я ніколи не маю ілюзій. Я не можу сказати, що були якісь стосунки з БЮТ чи Тимошенко, а нині ці стосунки зникли. Це ж політика. Які можуть бути стосунки в політиці? Це був простий договірняк", - сказала Савченко.

При цьому вона зауважила, що з боку "Батьківщини" це був "свідомий договірняк", а з її - ні. "Ми працювали разом. В плані законотворчого процесу можна співпрацювати геть з усіма народними депутатами, принаймні тією чи іншою мірою. А позаяк "Батьківщина" в опозиції до влади, то з ними співпрацювати легше, бо зазвичай найгірші закони протягує влада, а опозиція все-таки залишається більш чистою. Але в нас не було ніяких особливих стосунків. Це були прості робочі стосунки, вони такими й залишилися", - розповіла нардеп.

"Я не буду ні з ким битися, не влаштовуватиму якихось сцен образ. Я завжди потисну руку, якщо людина вважатиме, що вона має зі мною привітатися, я завжди можу першою привітатися. Всі ми люди, й це просто робота. Просто ця робота гнила", - додала Савченко.

Нагадаємо, 15 грудня партія "Батьківщина" оголосила про виключення нардепа Надії Савченко зі своїх лав, а 22 грудня Верховна Рада виключила нардепа з української парламентської делегації в ПАРЄ.

Це сталося після того, як Савченко таємно відвідала Мінськ, де провела переговори із ватажками "Л-ДНР". За інформацією СБУ, нардеп обговорювала питання амністії і зняття економічних санкцій.

Крім того,  Савченко називала ватажків терористів "загнаними, змученими війною людей, які більше не хочуть воювати, розумними, тверезими, які заслуговують моєї поваги".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme