Польські прикордонники "закрили шлагбаум" перед 23 тисячами українців у 2016 році

Польська прикордонна служба в 2016 році не впустила в країну 22864 громадян України, це на 437 чоловік більше, ніж у 2015 році

Про це йдеться в листі Прикордонної служби Польщі у відповідь на інформаційний запит "Укрінформу", передає Depo.ua.

Найбільшу групу українців, яким відмовлено у в'їзді до Польщі, складають люди, які не мали при собі документів, що підтверджують мету і умови перебування в Польщі (понад 10,2 тисяч). У порівнянні з 2015 роком, кількість відмов з цієї причини істотно зменшилася - понад 1,8 тисяч

Другою найпопулярнішою причиною відмови у в'їзді для українців на територію Польщі є відсутність актуальної візи чи іншого дійсного документа на перебування в Польщі. У порівнянні з 2015 роком, в цій категорії спостерігалося збільшення кількості відмов - майже на 1 тисячу.

У зв'язку з відсутністю достатніх коштів для власного перебування в зазначений період в Польщі або нестачею коштів на повернення додому польські прикордонники в 2016 році не пустили в країну більше 1,8 тисяч громадян України (майже на 400 більше, ніж у 2015 році).

Заборону в'їзду до Польщі ще понад 4,5 тисяч українців польські прикордонники відносять до категорії "інші причини". У порівнянні з 2015 роком кількість відмов за  цією категорії в минулому році зросла майже на 1 тисячу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme