Охтирського чиновника-"рішалу" на Сумщині посадили у СІЗО

Підозрюваному у хабарництві посадовцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 80 тис. грн застави

Начальникові одного з відділів Охтирської районної державної адміністрації вручено повідомлення про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди. За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 80 тис. грн застави, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Нагадуємо, що посадовця затримали 20 січня 2017 року безпосередньо після отримання ним 20 тис грн неправомірної вигоди від приватного підприємця за сприяння у вирішенні питання щодо переоформлення оренди на земельну ділянку. Його дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme